Onze Menukaart

Geniet van de authentieke smaken uit onze Noordzee, met de heerlijke visgerechten van De Kopernunne in St. Pieters-Kapelle (Middelkerke). Probeer ook zeker onze suggesties – altijd dagvers, altijd boordevol smaak en aroma.

Reserveer nu online

Aangezien alle onze gerechten vers in huis gemaakt worden zijn we genoodzaakt om een beperkte menukaart te hanteren. Deze wordt op regelmatige basis vernieuwd of aangevuld met dag suggesties in het restaurant zelf.

Keuzemenu

Garnaalkroketten OF Kaaskroketten OF Streekpaté
***
Vispanne OF Bouilabaisse OF Varkenswangetjes
***
Irish Coffee OF Dessert van de chef

Voorgerechten

Huisgemaakte kaaskroketten van meerdere streekkazen
Duo van in huis gerookte zalm en heilbot
Streekpaté, slaatje, konfijt en garnituur
Huisgemaakte garnaalkroketten (2 stuks)

Visgerechten

Assortiment (3 stuks) van gebakken vis
Bouillabaisse “De kopernunne” met verse vis, schaal- en schelpdieren
In huis gemaakte garnaalkroketten (3 stuks)
Vispannetje met verse vis, zeevruchten & schaaldieren
Gegrilde kreeft met zeewierboter
Kreeft Belle-Vue
Bouillabaisse Royal, met een halve kreeft per persoon

Vleesgerechten

Varkens Côte à l’os ‘Glorius” met sausje en groenten van de chef
Varkenswangetjes met sausje van pruimenconfituur uit eigen boomgaard en Sint-Bernardusbier

Onze specialiteiten

Cataplana

Portugees stoofgerecht met pijlinktvis, schelpdieren, schaaldieren, uien, tomaat & chorizo.
Ook met een halve kreeft/pp te verkrijgen.

Plateau “Fruits de la Mer”

Krabbepoten, wulloks, kreukels, grijze garnalen, roze garnalen, mesheften, palourdes, oesters, langoustines, zeewierslaatje, kokkels, … Kreeft en/of krab
Vanaf 2 personen – enkel op reservatie (zonder kreeft of krab, dit is aan dagprijs)

Het Nunnebloempje

In samenwerking met ’t Dischhof uit Keiem, hebben wij ons eigen kaasje ontwikkeld, het “Nunnebloempje” een kaasje waarin zeesla is verwerkt, zacht van smaak en romig van structuur.

Te verkrijgen in De Kopernunne en later bij ’t Dischhof.

Ook steeds verse kreeft en oesters bij ons te verkrijgen!

 

Eindejaar/Nieuwjaarsdag menu

Aperitief met aangepaste hapjes
***
 31/12/17: Buffet van vis-, schaal-,schelpdieren en vlees
01/01/18: assortiment uit de zee
***
Feestelijke pompoensoep
***
Zeebaarsfilet of gevulde kalkoenrollade met
 boschampignons, groentenpuree en zoete aardappel frietjes
***
Dessert van de Chef

Afhaal eindejaarsmenu’s

– Halve kreeft met zeewierboter

– Gevulde Noordzeekrab

– In huis gerookte zalm en heilbot

– Gegrilde langoustines

– Garnaal en kaaskroketten

Gemakkelijk thuis af te werken

Er is steeds een suggestie-menu te verkrijgen.

Bij allergenen passen we graag onze menu aan. Er is ook een uitgebreide dessertkaart.